Det är ingen myt att bra bilder på lägenheten kommer ge ett bättre slutpris när affären är färdig. Det är fakta. Många säljare har inte förstått hur viktigt det är att bilderna verkligen är bra och det är ofta något som missas vid privat försäljning. För den som väljer att verkligen lägga tid och energi på att få till riktigt bra bilder finns det många tusenlappar att tjäna på lägenhetsförsäljningen.

Tänk smart!

För att göra det enkelt och för att tjäna både tid och pengar kan säljaren själv tänka igenom vad som kan vara bra att visa upp när bilderna ska tas. Det kostar att anlita både mäklare och fotograf och att göra i ordning en del själv innan försäljningen kan vara en god idé. En öppen kommunikation mellan er alla gör det också enklare att vara enade i försäljningsprocessen vilket underlättar.

Årstiden kan avgöra en del

Något få säljare tänker på är att årstiden spelar en väldigt stor roll för hur försäljningen kommer att gå. Det är lättare att sälja en bostad när det går att ta fina bilder utomhus eftersom det kommer att ge fler intressenter redan vid första visningen. Självklart går det inte alltid att välja när fastigheten ska säljas, men många gånger går det att planera när bilderna ska tas. Om det redan är klart att en försäljning kommer att ske kan det vara bra att planera det så att bilderna tas när det är fint utomhus. En vinterbild kan vara vacker likväl som en fin sommarbild. Det som sällan lockar är när det är grått, blött och mörkt ute.

Planering är nummer ett

Vi kan konstatera att mycket handlar om planering när det kommer till att ta de bästa bilderna för att sälja en lägenhet. Det är verkligen något som kommer att löna sig innan allt med försäljningen är färdigt.